σχετικά
με εμάς

Η ιστορία μας

Με γνώμονα τη σταθερή και υψηλή ποιότητα, την απαράμιλλη γεύση των γαλακτοκομικών προϊόντων δημιουργήσαμε το τυροκομείο μας στην Μπάρα της Σιάτιστας του Νομού Κοζάνης, στους πρόποδες του Μπουρινού, έναν από τους πιο σημαντικούς βιότοπους της Ελλάδας, που προστατεύει και διατηρεί σπάνια, μοναδική χλωρίδα και πανίδα ενταγμένο στο δίκτυο NATURA 2000 σε μια τοποθεσία με απέραντα βοσκοτόπια και καθαρό αέρα.

Η εμπειρία μας εγγυάται την ποιότητα των Ελληνικών παραδοσιακών τυριών, με επιλεγμένα γάλατα που συλλέγονται από τους κτηνοτρόφους μας, δηλαδή εκείνους που εξασφαλίζουν σταθερά το αγνότερο γάλα, τον ανεκτίμητο θησαυρό της Ελληνικής φύσης.

Αυτό το ολόφρεσκο γάλα μεταφέρεται με προσοχή στπ τυροκομείο μας όπου ελέγχεται η ποιότητα του από το εκπαιδευμένο προσωπικό με την τήρηση όλων των κανονισμών υγιεινής σε κάθε φάση της παραγωγής.

Η πείρα, το μεράκι, η τέχνη συμπυκνωμένα σε μια μοναδική απόλαυση, τα τυροκομικά προϊόντα Μπούρινος με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στη νομοθεσία Π.Ο.Π. αποτελούν το καθημερινό τυρί της ελληνικής οικογένειας.

ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ / ΒΡΑΒΕΙΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Κάντε εγγραφή με το email σας και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο